ROYOOM
Je kunt je niet meer inschrijven voor dit webinar

Wie is Dorien van Op Wandel?

Je droomt van een wandeltocht door prachtige landschappen, maar je durft de tocht niet aanvatten omdat je niet weet waar te beginnen en weinig zelfvertrouwen hebt. Of: je hebt al een tocht gemaakt maar hebt nood aan toch wat meer kennis en ervaring.

Dorien Draps was niet het typevoorbeeld van een doorwinterde hiker. De kunst van het buitenleven kreeg ze niet met de paplepel ingegeven. Integendeel: ze groeide op binnen de veiligheid van vier muren en all-in-hotels. Toch vond ze haar weg naar de natuur. Nu vindt ze niets luxueuzer dan een tent onder een 1001-sterrenhemel. Ze verloor haar hart aan wandelen en de hele levensfilosofie die ermee gepaard gaat. Want buiten is het beter dan binnen.

Ze lanceerde Op Wandel: een inspiratieplatform dat dient als startpunt én verzamelpunt voor wandelliefhebbers. Het startte met een podcast en een blog maar groeide al snel uit tot meer. Intussen zijn er ook wandelweekends, groepsreizen, een boek en een online trektochtcursus start to hike. Ze mocht al +23.000 mensen inspireren en nam al +150 beginnende hikers mee op weekends en trektochten.

Alles om jou dat duwtje in de rug te geven. Duidelijk en in mensentaal toegankelijk. Want zelfs de grootste avonturiers zijn ooit ergens begonnen, toch?

In deze gratis infosessie deelt Dorien veelgemaakte beginnersfouten bij trektochten. Verwacht je aan gouden insidertips, handige informatie en vooral: bakken inspiratie en goede moed om eindelijk dat trektochtavontuur aan te gaan! 

Kan je niet wachten? Laat je alvast inspireren:

Happy hiking!

Liefs,
Dorien 

Presentatie door
Dorien Draps van Op Wandel (www.opwandel.be)

Duur
90 minuten (60 minuten webinar, 30 minuten vragen)

Deel dit webinar